DOOM Eternal uitgesteld

Gedurende de ontwikkeling van DOOM Eternal is de doelstelling altijd geweest om een game af te leveren die alle verwachtingen overtreft.

Om ervoor te zorgen dat gamers de beste ervaring krijgen — wat betekent dat DOOM Eternal aan de standaard voldoet op het gebied van snelheid en afwerking — heeft ID Software de beslissing gemaakt om de launch met een paar maanden uit te stellen naar 20 maart 2020. Ze realiseren zich dat een groot aantal fans teleurgesteld zullen zijn door deze vertraging, maar we hebben het vertrouwen dat de game-ervaring van DOOM Eternal het wachten waard is.

Naast de verschoven releasedatum van DOOM Eternal, hebben we nog een aantal andere veranderingen die we graag kenbaar willen maken:

  • Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.
  • DOOM Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.
  • DOOM 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. We voegen DOOM 64 toe als een pre-order bonus voor DOOM Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door DOOM Eternal te pre-orderen. DOOM 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password