DOOM en DOOM II update | Add-ons, Quick Saves, 60 FPS en meer nu beschikbaar

Beheerde add-ons, 60 FPS-ondersteuning, Quick Save-functie en meer nu beschikbaar voor alle platformen in de laatste update voor de heruitgaven van DOOM (1993) en DOOM II. Spelers kunnen nu een beheerde lijst van megaWAD’s downloaden en spelen, waaronder SIGIL van John Romero.

  • Add-on ondersteuning – Add-ons kunnen nu gratis gedownload worden in het hoofdmenu en dat voor zowel DOOM (1993) en DOOM II. We lanceren met een eerste batch Add-ons, maar we nemen binnenkort contact met spelers op voor suggesties over de beste WAD’s om in de toekomst op te nemen.
  • 60 FPS-ondersteuning – Voor het eerst krijgen DOOM (1993) en DOOM II native 60 FPS-ondersteuning voor alle platformen, een hele verbetering met de 35 FPS van de originele games.
  • Quick Saves – In het pauzemenu van DOOM (1993) en DOOM II, druk op R/R1/RB om je huidige positie op te slaan. Als spelers tijdens het spel willen terugkeren naar dat punt, moeten ze opnieuw het pauzemenu openen en L/L1/LB indrukken.
  • Quality-of-Life verbeteringen – DOOM (1993) en DOOM II zijn uitgerust met een arsenaal aan nieuwe opties en verbeteringen van de levenskwaliteit, waaronder een Quick Weapon Select-functie, verbeterde Level Select-functie, de toevoeging van Aspect Ratio en Helderheidsopties, een nieuwe split-screen HUD en meer.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password