DOOM 64 toegevoegd aan DOOM Eternal pre-order bonussen

De hel was een plaats waar geen sterveling zou moeten komen. Maar to hell with that! DOOM 64 lanceert op 20 maart 2020 voor PlayStation 4,  Xbox One en PC naast DOOM Eternal als een pre-orderbonus. Nintendo Switch-spelers kunnen DOOM 64 vanaf 20 maart kopen of pre-orderen om de game gratis te krijgen wanneer DOOM Eternal later op het platform uitkomt. De release markeert de eerste keer in 23 jaar dat spelers de cult-klassieker kunnen ervaren op moderne consoles.

De GRATIS digitale download van DOOM 64 is beschikbaar met elke eerdere, huidige of toekomstige pre-order van DOOM Eternal tussen nu en de release op 20 maart.

DOOM 64 – dat origineel op 31 maart 1997 verscheen voor Nintendo 64 – zit inbegrepen in de pre-order van de basisgame alsook bij de Deluxe Edition als onderdeel van de Rip and Tear Pack. De Rip and Tear Pack bevat ook de de DOOT Revenant spelerskin, de Throwback Shotgun wapenskin en het Cultist Base Master Level, een geremixte versie van het campagne-level ‘Cultist Base’, met nieuwe uitdagingen en verrassingen.

Met meer dan 30 actievolle levels is DOOM 64 beter dan ooit terug en geeft het zowel nieuwkomers als levenslange fans de mogelijkheid om te ‘rip and tear’en. En, met de extra bonussen in de Rip and Tear Pack, DOOT je je op 20 maart een helse weg door DOOM Eternal.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password