Dompel jezelf onder in een wereld vol gezellig coöp plezier met Ikonei Island: An Earthlock Adventure

Uitgever Jetpack Collective en Snowcastle Games, een onafhankelijke spelontwikkelaar uit Oslo, zijn verheugd te kunnen aankondigen dat hun gezellige co-op spin-off van Earthlock, Ikonei Island: An Earthlock Adventure, vandaag uitkomt op PC voor €24,50. De consoleversies komen uit op Xbox op 23 november, PlayStation op 8 februari 2024 en Switch volgt op een later tijdstip. Haal de launchdagbundel inclusief de gezonde en gezellige game Spells and Secrets vandaag nog binnen op Steam.

Dompel jezelf onder in een prachtige wereld vol gezellig schepselcomfort met de adembenemende soundtrack, gecomponeerd door Theo Nogueira van Snowcastle Games, die 23 november verkrijgbaar is op alle streamingplatforms, waaronder Steam. Het album bevat een compilatie van alle muziek die in het spel aanwezig is, van een semi-proceduraal muzieksysteem naar een volledige lineaire soundtrack.
Ontdek de geneugten van het boerenleven met de spanning van het bouwen van je eigen unieke huis. De game biedt een heleboel creatieve functies, waaronder de mogelijkheid om je huis te bouwen, upgraden en uit te breiden naar je eigen visie, of dat nu een knus huisje met een tuin is, of een schattige camping met een uitgestrekte boerderij. Van weelderige tuinen tot gezellige interieurs, de macht om je leefruimte vorm te geven ligt in je eigen handen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ikonei Island is een prachtig, gezellig avontuur dat je alleen of met je vrienden kunt spelen. Je verkent het prachtige eiland, gaat een band aan met magische wezens en gebruikt hun vaardigheden, ontdekt verborgen mysteries, verzamelt voorwerpen om een charmant huis te bouwen, gaat de strijd aan met piraten en nog veel meer. De game doet denken aan knusse klassiekers als Stardew Valley, Animal Crossing en My Time at Portia, maar brengt zijn eigen verhaaldiepte omdat het de betoverende thema’s aanboort die oorspronkelijk in Snowcastle’s Earthlock werden verkend.

We zijn zo enthousiast om Ikonei Island: An Earthlock Adventure op de pc te lanceren, met de game die op een later moment naar Xbox, PlayStation en Switch komt,” aldus Oscar Clark, Jetpack Collective. ”Duik halsoverkop in de schattige en knusse wereld van Ikonei Island, ervaar het comfort van wezens en creatieve huizenbouw.”

“Het creëren van de sonische wereld van Ikonei Island, van de soundtrack tot omgevingsgeluiden, is een van mijn meest trotse projecten geweest”, zegt Theo Nogueira, componist en audio director bij Snowcastle Games. “Mijn doel was om de essentie van de personages, wezens en de sfeer van het eiland en het Earthlock-universum te vangen, en ik geloof dat we daarin zijn geslaagd.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password