Domineer je dromen met Nightmare Fuel van Diablo IV

Laat de wereld van Diablo je dromen binnensluipen met Nightmare Fuel, een gethematiseerde Dream Incubation Audio Experience! Samen met Dr. Leslie Ellis, een vooraanstaand expert in het gebruik van somatische benaderingen in psychotherapie, nodigt deze lange audio-ervaring luisteraars uit om de held van hun eigen dromen te worden door middel van lucide dromen en geeft het je de tools om controle te krijgen over je slaap.

Deze audio-ervaring is bedoeld om in zijn geheel te beluisteren terwijl je slaapt en duurt in totaal ongeveer 8 uur.

  • De audio begint met een droomincubatieperiode van 15-20 minuten en is bedoeld als een geleide introductie om intenties te maken.
  • Daarna gaat het 4-5 uur lang over in de overgangslus om de luisteraar in slaap te sussen met Diablo-achtige soundscapes en audio van Diablo IV.
  • In de volgende 2-3 uur vindt de REM-slaap plaats, waarin audio-aanduidingen klinken om lucide dromen te stimuleren.
  • In de laatste 3-5 minuten van de audio begint een Gentle Reminder het proces van wakker worden.

Beluister Nightmare Fuel op Spotify en YouTube.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password