Domineer de onderwereld tijdens het Shadow Society Event van Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het gloednieuwe Apex Legends Shadow Society Event aangekondigd. Het in-game-evenement introduceert de tijdelijke gamemodus Lockdown, 36 meedogenloze cosmetische items en het gloednieuwe ‘Cobalt Katar’-artefact. Spelers kunnen uit de schaduw treden van 26 maart tot 16 april.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

  • Tijdelijke gamemodus: Lockdown – Legends moeten hun terrein verdedigen in het eerste free-for-all-gevecht tussen vier squads. In de gamemodus moeten spelers doelen veroveren en bezetten in een kleine map die garant staat voor chaos.
  • 36 meedogenloze cosmetische items – Tijdens het in-game-evenement kunnen spelers Reputation verdienen, waar ze op hun beurt 36 dodelijke cosmetische items mee kunnen ontgrendelen. Elk ontgrendelde item brengt ze dichter bij felbegeerde Milestone Rewards.
  • Introductie van artefacten – Maak gebruik van het gloednieuwe ‘Cobalt Katar’-artefact. Dit is een Mythic Melee-skin die door elke Legend, in elke modus kan worden gebruikt. Spelers die alle 36 tijdelijke cosmetische items verzamelen voordat het in-game-evenement is afgelopen, ontvangen automatisch een Deathbox-effect gebaseerd op het artefact.

Apex Legends: Breakout is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password