Dominance komt vandaag naar Early Access, speel ’s werelds eerste Bullet-Hell Battle Royale.

Dominance is een nieuwe free-to-play multiplayer shooter die de genres Bullet-Hell en Battle Royale combineert. De game is beschikbaar op Steam Early Access en vertegenwoordigt het debuutproject van Stage23, een ontwikkelstudio binnen Inpleron. Wat dit spel onderscheidt is de ongebruikelijke combinatie van Bullet-Hell en Battle Royale genres, evenals het plot en de setting, die zich afspelen in een alternatieve versie van de jaren 80, waar de mensheid experimenteert met buitenaardse technologieën.
De voortgang van de speler wordt altijd opgeslagen in het Alpha Season. De ontwikkelaars van Stage23 zijn erg enthousiast over de release en gaan het spel in de toekomst ondersteunen met nieuwe content en updates.

Het belangrijkste principe van Dominance is “Hoe minder beperkingen, hoe beter”. Het slagveld verandert in een enorm veld voor experimenten met character builds, wapens en speelstijlen die de spelers een unieke ervaring bieden.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 • Kogelvrije Royale
  • Schakel vijanden uit met precieze treffers, voorspel hun bewegingen om als winnaar uit de bus te komen en gebruik actieve vaardigheden, uniek voor elk type wapen en personage, om het slagveld echt te domineren.
 • Grenzeloze bouwvariatie
  • Ontwikkel je personage en uitrusting. Verken de synergieën en combinaties van vaardigheden, artefacten, wapens en pantsers om de perfecte aanvulling op je speelstijl te vinden.
 • Levende kaart
  • Het slagveld verandert terwijl je speelt. De wereld van Dominance speelt een even belangrijke rol tijdens het gevecht – let op je omgeving om voorop te blijven lopen! Elk gebied heeft zijn unieke bonussen en gevaren. Gebruik het terrein in je voordeel – verstop je in struiken om je tegenstanders in een hinderlaag te lokken, ren over beton om sneller te bewegen, en verken andere unieke eigenschappen van de spelkaart!
 • Gevarieerd keuze personages
  • Kies je alter ego uit vijf helden. Misschien is een onzichtbare hagedis of een supermobiele jongen met teleportatie iets voor jou? Elk personage heeft zijn eigen unieke set actieve en passieve vaardigheden en zijn eigen levelstructuur.
 • Integratie met de Steam Marketplace
  • Een geavanceerde economie is beschikbaar vanaf het begin van de Open Beta Test. Je kunt elk item in het spel op de handelsvloer zetten, inclusief items die je via een Battle Pass hebt verdiend. Verzamel, verzamel en ruil outfits, emotes en andere aanpassingsvoorwerpen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password