Doden op de maat: Agent 47 heeft een nieuw Ongrijpbaar Doelwit – The Drop, met superster DJ en acteur Dimitri Vegas, is vanaf vandaag voor een beperkte tijd verkrijgbaar

IO Interactive kondigt vandaag de lancering aan van de gloednieuwe Elusive Target-missie ‘The Drop’ in Hitman: World of Assassination.
In deze nieuwe missie, die gratis beschikbaar is voor alle eigenaars van Hitman: World of Assassination, krijgt Agent 47 de opdracht om Alexios Laskaridis uit te schakelen, een internationale DJ die veranderd is in een drugsbaron en gemodelleerd is naar het uiterlijk van de wereldberoemde DJ Dimitri Vegas.

Tot 26 november kunnen spelers deelnemen aan dit unieke do-or-die contract. De missie biedt talloze manieren om Agent 47 de dreiging van de muzikant met zijn dubbele gezicht te laten uitschakelen tijdens zijn set in een Berlijnse club.

Spelers worden uitgenodigd om de originele Berlijnse missie uit Hitman 3 opnieuw te spelen voordat ze de Elusive Target Mission aanpakken, omdat deze als basis diende voor de ontwikkeling van deze nieuwe themamissie. Ze krijgen maar één kans op deze missie en als ze hun kansen willen vergroten om Dimitri Vegas’ criminele meesterbrein alter ego uit te schakelen, zal het zeker helpen om bekend te raken met de omgeving.

Om deze lancering te vieren, biedt Hitman: World of Assassination spelers ook nieuwe uitdagingen waarmee ze coole pakken kunnen vrijspelen. Vanaf vandaag en voor de allereerste keer biedt IO Interactive livestreamfans de mogelijkheid om te kijken hoe contentmakers Hitman: World of Assassination spelen op Twitch om te proberen een exclusief Purple Streak Suit te pakken via de Twitch Drop-functie.

Er zijn nog veel meer activiteiten beschikbaar voor spelers van Hitman: World of Assassination. Het Mills Reverie Halloween Event is bijvoorbeeld net van start gegaan en biedt spelers de kans om een Jack O’ Lantern-pak te bemachtigen in een missie met een Halloween-thema. Verder is de Codename 47-uitdaging nu live en kunnen fans de komende dagen een zeer polygonale retro-skin en -pak voor Agent 47 vrijspelen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password