DLC voor Winter Resort Simulator 2 lanceert vandaag

De simulatiespecialist Aerosoft en het ontwikkelteam van HR Innoways openen vandaag het skiseizoen in Winter Resort Simulator 2 door een compleet nieuwe wereld aan de game toe te voegen! De nieuwe DLC Riedstein voegt ook een spannende nieuwe 3rd-person skiër modus en nog veel meer functies toe en is te downloaden op Steam voor een prijs van €19,95.

Plezier en veel afwisseling op de nieuwe kaart worden geboden door gedetailleerde skipistes, evenals een funpiste en het kindergebied (een apart skischoolgebied). Naast een klassieke 3-persoons stoeltjeslift in nostalgische stijl, krijgen spelers in de Riedstein DLC ook de beschikking over een 8-persoons Doppelmayr Uni G gondellift met een middenstation die dankzij een vrij te kiezen bochthoek en een dynamische aanpassing van het gebouw perfect in elke omgeving past. De ontwikkelaars breiden het spel ook uit met vele nieuwe missies: Op Riedstein zorgen spelers voor transporten, besneeuwing of pistevoorbereiding en besteden ze ook hun aandacht aan leuke speciale opdrachten.

Een ander hoogtepunt van de DLC is het smelten van sneeuw: Als de temperaturen stijgen, kan alle sneeuw in de spelwereld smelten. Zo kunnen spelers de nieuwe kaart ook in de zomermodus ontdekken en zich uiteindelijk bewijzen aan het sneeuwkanon om alle wintersporters te bieden waar ze voor gekomen zijn: puur skiplezier in de mooiste poedersneeuw. Dankzij de nieuwe 3rd-person skimodus in single- en multiplayer kunnen spelers nu zelfs zelf de steile hellingen af skiën!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password