Alle DLC voor One Piece: Burning Blood onthuld

Bandai namco heeft  alle betalende DLC voor One Piece: Burning Blood onthuld. Deze komen zowel uit de nieuwe film One Piece Gold als uit de keuze van de fans.

“Gold Movie Pack 1”, dat in augustus verschijnt, bevat Gildo Tesoro als speelbaar personage, 3 outfits uit de film voor Monkey D. Luffy, Nami en Nico Robin en één customized HUD.

“Gold Movie Pack 2”, dat in september verschijnt, bevat drie kostuums uit de film voor Sabo, Akainu en Koala en Rob Lucci als speelbaar personage.

Daarnaast hebben de fans ook nog beslist dat in december zowel Monkey D. Garp als Ceasar Clown als speelbare personages zullen worden toegevoegd.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password