Disney+ aangekondigd als officiële distributiepartner voor Hideo Kojima: Connecting Worlds-documentaire

Ga mee op een meeslepende odyssee achter de schermen met HIDEO KOJIMA: CONNECTING WORLDS en onthul de visionaire geest van Hideo Kojima, die de ingewikkelde creatieve draden weeft waaruit een baanbrekende game is ontstaan en die het landschap van interactieve storytelling een nieuwe vorm heeft gegeven.

Deze visueel boeiende documentaire geeft een zeldzaam inzicht in het creatieve proces van Hideo Kojima terwijl hij zijn eigen onafhankelijke studio lanceert en de baanbrekende game DEATH STRANDING creëert. Met bijdragen van visionaire artiesten zoals George Miller, Guillermo del Toro, Nicholas Winding Refn, Grimes, Norman Reedus, Woodkid, Chvrches en vele anderen, verkent deze doordachte film de kracht en het potentieel van videogames als kunstvorm via het werk van een invloedrijk talent dat door miljoenen wereldwijd wordt vereerd. De film is geregisseerd door Glen Milner en geproduceerd door Ben Hilton voor Filmworks, Londen.

HIDEO KOJIMA: CONNECTING WORLDS ging in juni in wereldpremière op het Tribeca Film Festival in New York en zal officieel debuteren op Disney+, de officiële videodistributieservice van Disney. Meer details over de releasedatum van HIDEO KOJIMA: CONNECTING WORLDS zullen binnenkort beschikbaar zijn.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password