Disintegration is nu verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4

Private Division en V1 Interactive kondigden vandaag aan dat Disintegration, de eerste titel van de onafhankelijke studio opgericht door Marcus Lehto – een van de makers van Halo – digitaal verkrijgbaar is voor € 49,99 op pc, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en de verschillende Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X. Disintegration geeft meer diepgang aan het FPS-genre door realtime strategy-elementen toe te voegen aan een meeslepende solocampagne. De game biedt ook tal van multiplayer-opties, zoals de mogelijkheid om uit negen unieke “Crews” te kiezen en die door drie hectische speltypen te loodsen.

Disintegration levert een compleet nieuwe soort gameplay-ervaring door realtime tactische elementen te combineren met een first-person shooter. In een wereld die op de rand van de afgrond staat, is de mensheid aangewezen op een proces dat integratie wordt genoemd. Daarbij wordt een menselijk brein overgezet naar een robotwapen om te overleven. Het meedogenloos legioen, de Rayonne, staat op en dwingt de rest van de mensheid om het voorheen optionele integratieproces te doorlopen, zodat ze hun macht kunnen versterken.

In de singleplayercampagne ga je op in het verhaal van de verzetsleider Romer Shoal. Romer weet ternauwernood uit handen te blijven van de geslepen en wispelturige Black Shuck, die een gigantische factie van de Rayonne leidt in wat ooit Noord-Amerika was. Het lugubere, onafhankelijke leger speurt het hele continent af om de laatste resten van het menselijk ras te elimineren. Het is aan Romer en zijn crew om met grote precisie intense guerilla-aanvallen uit te voeren, in de hoop om de weinige overgebleven asielzoekers te redden.

“Disintegration zal je begrip van first-person shooters op de proef stellen,” aldus Marcus Lehto, President en Game Director van V1 Interactive. “Het heeft tijd gekost om precies de juiste elementen uit de FPS- en RTS-genres met elkaar te combineren en iets te maken wat nog niemand ooit gespeeld heeft. Gedurende de singleplayercampagne leer je langzaam maar zeker de vaardigheden die je nodig hebt om op je Gravcycle uit te groeien tot een tactisch commandant en gevechtspiloot.”

Disintegration voorziet ook drie multiplayermodi met zes verschillende maps. In toekomstige updates zal er aanvullende content worden uitgebracht. Kies uit negen “Crews”, die elk voor een compleet verschillende speelstijl zorgen. Sluit je aan bij de nobele King’s Guard en maai je vijanden neer met je Javelin Launcher. Red je teamgenoten van een gewisse dood met een goedgemikt genezingsschot van de Tech Noir. Of zet je tegenstanders vast met een stortvloed aan mijnen van de Militia. Hoe benader jij het slagveld en welke Crew kies jij? Het is aan jou.

“De campagne van Disintegration houdt je op het puntje van je stoel, met verschillende personages die zich door een onstuimige wereld bewegen,” aldus Allen Murray, Head of Production van Private Division. “Voor zijn eerste titel heeft V1 een hoge mate van talent en ambitie laten zien. Deze studio met dertig ontwikkelaars levert daarmee een sterk, lovenswaardig en onvergetelijk debuut.”

De multiplayer biedt een hele reeks cosmetische aanpassingen die gekocht of verdiend kunnen worden in de game, waaronder piloot- en bemanningsskins, cosmetische Gravcycle-aanpassingen en verschillende banners. Naast de multiplayercontent die uitkomt op de dag van release, zal het team van V1 de game na release blijven ondersteunen. Alle nieuwe speltypen, maps en Crews zullen gratis zijn.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password