Disgaea 7: Vows of the Virtueless aangekondigd

Volg de luie krijger Fuji voor een Disgaea-avontuur dat groter en beter is dan ooit tevoren! Duik in het demonische rijk van Hinomoto waar de bushido code uit is, en de Hinomoto Code of Destruction in!
Betreed bushido fan-girl Pirilika, een naïeve en rijke jonge dame die Fuji weet te overtuigen haar te beschermen terwijl ze haar ambities nastreeft. Maar er zit meer achter dit contract dan je zou denken, dus controleer de kleine lettertjes…

Ga op een episch SRPG-avontuur vol met nieuwe functies, waaronder Jumbification, Hell Mode, Item Reincarnation, nieuwe en verbeterde auto-battle en online ranked battles! Je kunt zelfs je eigen team samenstellen met een robuust rooster van meer dan 40 personageklassen.

Naar de hel, met eer! Disgaea 7: Vows of the Virtueless, komt naar Nintendo Switch, PS4, PS5 en PC in de herfst van 2023!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password