Discovery Tour voor Assassin’s Creed Odyssey komt op 10 september uit

De Discovery Tour-modus van Assassin’s Creed Odyssey is vanaf 10 september gratis verkrijgbaar voor eigenaren van de game.

De gratis update komt uit op pc, Xbox One en PlayStation 4 en is vergelijkbaar met de modus uit voorganger Assassin’s Creed Origins. Hierin vechten spelers niet tegen vijanden, maar krijgen ze een virtuele tour van de spelwereld.

Daarbij wordt allerlei informatie gegeven over de echt bestaande locaties en de geschiedenis ervan. Waar het in Origins nog over het oude Egypte ging, daar gaat de Discovery-modus in Odyssey logischerwijs over het oude Griekenland.

De modus heeft deze keer een aantal nieuwe opties. Zo worden er diverse vragen gesteld tijdens de tour om te checken hoeveel informatie spelers hebben onthouden, en zijn er cinematische scènes die nog meer details bieden over de gegeven informatie.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password