Discord Voice is nu voor iedereen beschikbaar op Xbox consoles

In juli heeft Microsoft aangekondigd dat ze samenwerken met Discord om je audio ervaring te stroomlijnen, zodat je met al je vrienden rechtstreeks vanaf je Xbox kunt spelen. Vanaf vandaag is Discord Voice beschikbaar voor alle Xbox Series X|S en Xbox One consoles.

Met deze nieuwe update kun je rechtstreeks vanaf je console met iedereen op Discord praten via spraakkanalen of groepsgesprekken. Dit maakt het gemakkelijker om verbinding te maken met je vrienden, op mobiel, Xbox of pc. Je kunt ook zien wie er in gesprek is en wie er aan het woord is terwijl je op je console speelt. Je kunt ook het geluid aanpassen en schakelen tussen Discord Voice en Xbox game chat terwijl je geniet van al je favoriete games.

Ga naar de mobiele Discord app en koppel je Discord account aan je Xbox. Je moet deze stap ook doorlopen als je al eerder accounts hebt gekoppeld. Vervolgens kun je lid worden van elk Discord voice kanaal of bellen en overbrengen naar je Xbox.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password