Dirt Rally 2.0 komt er aan!

Codemasters heeft DiRT Rally 2.0 aangekondigd. Dit vervolg laat spelers opnieuw met tal van iconische rallywagens racen op de uitdagendste locaties ter wereld en markeert een terugkeer naar de simulatiestijl van off-road racen waar de eerste game ook al op mikte. DiRT Rally 2.0 verschijnt op 26 februari 2019 voor het pc, PS4 en Xbox One.

DiRT Rally 2.0 voert je naar zes rallylocaties van over de hele wereld, waar je kunt racen in speciaal ontworpen stages, met een breed scala aan auto’s, zowel klassiekers als moderne wagens. Als officiële game van het FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy bevat DiRT Rally 2.0 bij de lancering ook auto’s uit het seizoen 2018 en acht van de officiële WorldRX-circuits.

Alle pre-order edities van DiRT Rally 2.0 krijgen als bonusvoertuig de geweldige Porsche 911 RGT Rally Spec. Daarnaast komt er een DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition, die ook toegang biedt tot de eerste twee seizoenen met extra post-launch content, elk met drie locaties (verdeeld tussen rally en rallycross) en vijf reeds ontgrendelde voertuigen (Ford Escort MkII, Lancia Stratos, Subaru Impreza 1995, AUDI Sport quattro S1 E2 en Ford Fiesta OMSE SuperCar Lite). De Deluxe-editie komt vier dagen eerder beschikbaar, namelijk op 22 februari 2019, en bevat verder verbeterde startersauto’s voor My Team, in-game bonussen en evenementen met fraaie beloningen. Meer details over de seizoenen worden binnenkort bekendgemaakt.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password