Dinosauriërs zijn neergestreken in RuneScape; The Land Out of Time nu beschikbaar

OEen enoRme zomerupdate, genaamd The Land Out of Time, brengt voor de allereerste keer Dinosauriërs naar RuneScape en is nu beschikbaar. In de nieuwe update kunnen avonturiers afreizen naar het verre, prehistorische verleden van Gielinor.

The Land Out of Time is beschikbaar voor alle RuneScape-members en introduceert Anachronia, een vergeten land met woeste inwoners, waaronder Gielinor’s eigen Triceratops, Pterodactyls en de oppermachtige Tyrannosaurus Rex.

Naast een splinternieuw eiland om te ontdekken biedt The Land Out of Timeverschillende nieuwe activiteiten, nieuwe wezens om op te jagen, een basis die spelers op kunnen zetten met behulp van verzamelde grondstoffen en de langste agitily course in RuneScape ooit. Hier worden spelers uitgedaagd om de gehele omtrek van Anachronia over te steken.

The Land Out of Time introduceert:

  • Big Game Hunter: Intense activiteit waarbij het opsporen en vangen van gigantische dinosauriërs centraal staat
  • Nieuwe Slayer-monsters om te overwinnen: Versla nieuwe, machtige wezens en dodelijke fauna die leven op Anachronia
  • De langste agility course in RuneScape ooit: Steek de volledige landmassa over en boost jouw Agility skill, fast travel in stijl
  • Zet een kamp op: Level je basis, gevestigd in de ruïnes van een vergeten beschaving op het eiland.

The Land Out of Time is de nieuwste update in een reeks met updates die op de planning staan voor volgend jaar. In deze updates wordt Gielinor’s lange verleden onthuld, in combinatie met nieuwe quests en activiteiten. In mei werd de proloogquest Desperate Times al uitgebracht en hierin schoten spelers de in-game scheepsbouwers te hulp om materialen te verzamelen en de bouw van een schip af te ronden. Hiermee zou nieuw land kunnen worden bereikt. Recentelijk vond ook het tijdelijke Breaking the Storm-event plaats, waarbij spelers acht verschillende skills gebruikte, waaronder Farming, Magic, Smithing en Crafting.

Dave Osborne, Lead Designer van Runescape zegt:

‘We vinden het geweldig dat de scheepsbouwers van Varrock na elf jaar eindelijk de bouw van hun schip hebben afgerond en daardoor kunnen we nu naar The Land Out of Time varen. De lancering van vandaag brengt volledig nieuwe manieren om RuneScape te spelen met zich mee. Niet alleen een dodelijk kat-en-muisspel met dinosauriërs in Big Game Hunter, maar ook de langste agility course in Gielinor ooit, die de volledige landmassa van Anachronia omvat. We kunnen niet wachten om meer informatie te onthullen over het mysterie van het eiland in de komende maanden.’

Het eiland van Anachronia is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Sommige activiteiten vereisen een bepaald skill-niveau. Zo vereist Big Game Hunter een Hunting-level van op zijn minst 75, terwijl de nieuwe Slayer master – Lanniakea – spelers met een minimaal Slayer-level van 90 op de proef stelt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password