Dimitri Vegas en “The Mountain” van Game of Thrones gaan op de vuist

Onlangs werd aangekondigd dat de Belgische dj Dimitri Vegas als Sub-Zero in Mortal Kombat 11 zou verschijnen. Tijdens Gamescom deze week wordt daarvoor een trailer gelost, en van die gelegenheid wordt meteen ook gebruik gemaakt om Dimitri Vegas en Hafþór Júlíus Björnsson, ook bekend als “The Mountain” uit Game of Thrones, op de vuist te laten gaan, virtueel toch, in Mortal Kombat 11.

Eerst kunnen Gamescom-bezoekers kijken hoe de twee het tegen elkaar opnemen in de wedstrijd “The Music vs. The Muscle” bij de Google Stadia-consumentenstand in hal 9 van de Koelnmesse op 22 augustus om 16:30.

Direct daarna kunnen fans de tweede wedstrijd bekijken op 22 augustus om 17:30 als Vegas en Björnsson het weer uitvechten bij de Xbox Open Doors fan experience in het Gloria Theatre. Deze wedstrijd wordt live gestreamd en kan worden bekeken via Mixer en via het Twitch-kanaal van NetherRealm. Tijdens deze livestream wordt de nieuwe trailer voor de aankomende personageskin Dimitri Vegas als Sub-Zero onthuld. De skin wordt op 22 augustus beschikbaar gesteld voor alle bezitters van Mortal Kombat 11.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password