Dimitri Vegas en Like Mike stampen esports team uit de grond

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike hebben een eigen esports team uit de grond gestampt. Smash eSports zal zich in eerste instantie richten op Counter-Strike: Global Offensive, maar het is meteen ook een complete organisatie die in de toekomst mogelijk uitbreidt naar andere games, zoals Fortnite of Mortal Kombat.

Dimitri Vegas en Like Mike zijn de managers van dienst, terwijl Jonatan Lundberg de coach is van het CS:GO-team. Dat team bestaat uit Mikail Bill, Martin Styk, Pavle Boskovic, Kevin Amend en Jesse Linjala.

Dimitri Vegas en Like Mike zijn al lang fervente gamers, maar sinds hun betrokkenheid bij Mortal Kombat 11, waarin Dimitri Vegas zelfs een eigen skin heeft, zijn ze zich meer en meer gaan focussen op de gamewereld om ook daarin zelf aan de slag te gaan. Ze zijn overigens niet de eerste dj’s met een eigen esports team. Steve Aoki bijvoorbeeld heeft al 4 jaar lang een eigen team.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password