Digitale pre-orders zijn nu beschikbaar voor Jump Force

Bandai Namco  is verheugd te bevestigen dat fans nu JUMP FORCE digitaal kunnen pre-orderen voor Xbox One en pc, en vanaf vrijdag 23 november voor PlayStation 4.

Daarnaast zijn twee iconische figuren van de Dragon Ball-franchise aangekondigd als speelbare personages. De eerste is Cell, een vechter die ontstaan is uit de genen van de grootste vechters die ooit op de aarde hebben bestaan en ook dezelfde eigenschappen bezit. De tweede is Piccolo, ooit een grote vijand van Goku, maar nu een held die aan zijn zijde vecht.

Vandaag is ook bevestigd dat de onderdelen van de personages van ALLE franchises binnen de game te gebruiken zijn in de avatar creatie modus. Dit betekent bijvoorbeeld dat spelers onderdelen van Dragon Ball en Hunter X Hunter kunnen mixen met onderdelen van Yu-Gi-Oh! en NARUTO of de andere personages die in JUMP FORCE zitten. Hierdoor zijn er duizenden unieke combinaties mogelijk.

De screenshots van verschillende avatar-creaties zijn samen met screenshots van de online lobby vrijgegeven bij deze aankondiging.

Er zijn drie digitale versies van de game te pre-orderen: de Standard Game, de Deluxe Edition en de Ultimate Edition. De Deluxe Edition bevat de Standard Game en de Character Pass. De Character Pass biedt negen nieuwe DLC-personages na de launch en vier dagen eerder toegang bij elke DLC.

De Ultimate Edition bevat het bovenstaande, plus 16 extra T-shirts voor je avatar, een starter pack met extra items en boosts, en drie dagen eerder toegang tot de volledige game.

Spelers die een van deze versies pre-orderen, ontvangen een extra lobby vehikel en drie exclusieve avatar-outfits om in de game te gebruiken.

Jump Force  is verkrijgbaar vanaf 15 februari 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password