Digitale boardgames komen naar Nintendo Switch

Verschillende bordspellen komen digitaal naar de Nintendo Switch, waar onder Carcassonne, Kolonisten van Catan, Pandemic en een aanpassing van Munchkin van Steve Jackson. Asmodee Digital brengt digitale versies van deze titels naar de Switch, met lokale multiplayer-opties voor elk.

Carcassonne, een tegelbouwspel waarin je middeleeuwse steden bouwt, komt in december naar het platform. Hoewel de game digitaal is overgestapt op veel platforms. deze versie heeft een lokale multiplayer en zijn uitbreidingen zijn beschikbaar als betaalde DLC.

Deckbuilding-game Lord of the Rings: Living Card Game komt in april 2019 naar Switch, met single- en two-player-modi.
Pandemic, komende maart 2019, is het populaire samenwerkingsspel waarin je voorkomt dat ziektes zich over de hele wereld verspreiden. De Direct beloofde ook dat zijn uitbreidingen beschikbaar zullen worden gesteld, ook als betaalde DLC. Nintendo beloofde ook dat er een versie van het klassieke Duitse bordspel De Kolonisten van Catan  naar de console zou komen, samen met de dungeon crawler-aanpassing van Munchkin van Steve Jackson. Geen van deze spellen bevatte een release datum.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password