Digimon World: Next Order komt begin 2017 naar Playstation 4

Banai Namco heeft aangekondigd dat Digimon World: Next Order begin 2017 verschijnt op PlayStation 4.

In Digimon World: Next Order worden spelers meegezogen in de Digitale Wereld om er te ontdekken dat het belegerd is door Machinedramons. Gered door twee Digimon van naderende onheil, moeten spelers door de Digitale Wereld trekken met hun Digimon-partners om het ontstaan van de Machinedramon te ontdekken en de weg naar de echte wereld terug te vinden. Onderweg zullen spelers hun Digimon-partners moeten trainen en onderhouden om doorheen de game te kunnen strijden. Digimon World: Next Order bevat meer dan 215 Digimon om te ontmoeten, rekruteren en mee te communiceren doorheen het avontuur. Digimon World: Next Order zal spelers ook de keuze bieden om als mannelijk of vrouwelijk personage te spelen en voor het eerst in de geschiedenis van de franchise de kans geven om de Digitale Wereld met twee Digimon-partners te verkennen. De oplossing om terug te keren naar de echte wereld en de Digitale Wereld te behoeden van totale vernieling door de Machinedramons ligt in het opbouwen van sterke banden en effectieve trainingen voor elke Digimon.

“Heel wat Digimon-fans vroegen naar een Europese versie van Digimon World: Next Order en we zijn dan ook extreem verheugd om dit vandaag aan te kondigen! De game zal niet alleen in het Westen gelanceerd worden, het komt er ook in een verbeterde versie, speciaal ontwikkeld voor de PlayStation 4. Met deze titel heeft de Digimon-franchise nu een nieuw niveau bereikt met zelfs twee Digimon-partners voor de eerste maal ooit in de series. We kunnen niet wachten om feedback te ontvangen van de spelers over dit spannend avontuur!” zegt Mathieu Van Kemenade, Product Manager EMEA bij Bandai Namco.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password