DIG – Deep in Galaxies, 4-Player Action Roguelike, Burrows Out of Early Access 16 Feb.

DIG – Deep in Galaxies, de actie roguelike platformer met open-wereld progressie en tonnen wapens van ontwikkelaar Molton Studio en uitgever Raiser Games (bekend van de populaire YouTuber’s Life-serie en de veelgeprezen cult-hit Song of Horror), lanceert op donderdag 16 februari 2023 op PC en Steam Deck via Steam.
DIG’s roguelike gameplay, open-wereld flexibiliteit en co-op voor maximaal vier spelers zorgen samen voor een heerlijk anarchistische stoofpot van zeer herspeelbare arcade-actie, upgrades en explosies. Breek verwoestingen aan in een enorme verscheidenheid aan biomen, ontdek gebeurtenissen in de ruimte en voltooi missies om wapens, voorwerpen en vaardigheden te verdienen om een in-game encyclopedie voor voltooiers te vullen, en nog veel meer.

Trek je pak aan en vertrek op een intergalactische reis om alleen of met vrienden de strijd aan te binden met de gemene Overlord en zijn tirannieke rijk. Kies een karakterklasse, elk met zijn eigen startuitrusting en ultieme vaardigheid, en zet dan in alle vrijheid een koers uit door het heelal. Spring van planeet naar planeet terwijl je missies uitvoert voor de plaatselijke bevolking of op zoek gaat naar nieuwe uitrusting en voorraden.

Kies een bestemming, bereid je voor op een gevecht en vertrek voor non-stop actie vol schieten, plunderen en verkennen. Neem het op tegen gevaarlijke tegenstanders op vreemde planeten en in vreemde biotopen. Maak openingen met dubbele sprongen, gooi touwen om afgronden over te steken en graaf door zachte grond om een pad te banen. De moment-tot-moment gameplay van DIG moedigt creativiteit aan met de flexibiliteit om op talloze manieren door de levels te komen. Ga de Challenge en Battle Modes aan voor nog meer manieren om je vaardigheden te testen.

Speel nieuwe vaardigheden vrij na het voltooien van missies en verkrijg krachtige passieve vaardigheden als aanvulling op een eclectische reeks uitrustbare wapens, uitrusting en drankjes, zodat je op maat gemaakte constructies kunt maken die zelfs de meest imposante vijanden van het heelal aankunnen. Synergieer je builds met co-op partners om een overweldigende bende ruimterevolutionairen samen te stellen en de troepen van The Overlord neer te knallen. ¡Viva la revolución!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password