De dieren van Farming Simulator 17 worden goed verzorgd in de nieuwe gameplay trailer

Bekijk de nieuwste gameplay trailer voor Farming Simulator 17, en ontdek hoe je dieren kunt houden en verzorgen in dit nieuwste deel van Giants Software’s marktleidende serie boerderijsimulators. Virtuele boeren hebben meer mogelijkheden dan ooit, inclusief de mogelijkheid om koeien, schapen, kippen en – voor het eerst in de serie – varkens te houden!
Spelers die hun dieren goed verzorgen verdienen meer geld met hun boerderijen! Zorg voor vers stro om op te liggen en geschikt voer voor elk dier, want dit resulteert in meer wol van de schapen en meer melk van de koeien. Elk dier vereist een specifiek dieet, met een zorgvuldig evenwicht tussen de verschillende voedersoorten die je zelf op je boerderij kunt verbouwen. Voor het verzorgen van je dieren kun je ook gebruik maken van verschillende voertuigen en gereedschappen, waaronder vele nieuwe exemplaren. Een aantal hiervan zie je terug in de trailer.

Houd de stallennetjes en schoon, zorg dat jedieren op tijdvoer en water krijgen, en verversregelmatig hun stro. Daardoorstijgt het geluk van de dieren, wat jeproductie ten goedekomt. Slimmeboerenkunnenookgoedewinstenmaken door kleinegroependieren te kopen, zegoed te verzorgen, en grotereaantallen te verkopennadat de dierenzichvermenigvuldigdhebben.

Farming Simulator 17 is vanaf 25 oktober verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password