Diablo IV: Zo bouw je de Seasonal Companion: de Seneschal Construct

Ga op een epische reis in Diablo IV Seizoen 3, Season of the Construct met je trouwe bondgenoot, de Seneschal Construct. Deze zeer aanpasbare huisdierachtige companion is een formidabele aanvulling op je arsenaal en het craften van zijn vaardigheden is de sleutel tot het ontsluiten van zijn ware potentieel.

Onder begeleiding van Ayuzhan kunnen spelers een onaangetaste Seneschal Construct tot leven wekken en veranderen in hun Seasonal Companion. Deze mechanische bondgenoot volgt het personage overal, biedt zijn unieke vaardigheden zelfstandig aan en creëert combo-mogelijkheden. In tegenstelling tot traditionele huisdieren heeft de Seneschal Construct geen health en kan hij niet sterven, maar hij heeft wel een stagger.

Deze guide neemt je mee door het proces om de perfecte Seneschal Construct te bouwen die de kracht van je Wanderer aanvult.

Je Seasonal Companion samenstellen

De Seneschal Construct wordt geleverd met twee standaardaanvallen en spelers kunnen deze aanvallen verbeteren door stenen in zijn Cryptex aan te passen. Het aanpassingsproces bestaat uit twee soorten stenen: de Governing Stones, die bepalen welk type aanval je Seneschal zal uitvoeren en de Tuning Stones, die de Governing Stones verbeteren om extra technieken toe te voegen, zoals het afschieten van extra projectielen of het veranderen van het type schade.

Governing Stones zijn varianten van Paragon glyphs die geen level of zeldzaamheid hebben. Als ze eenmaal verworven zijn, hoeven ze niet opnieuw verworven te worden, waardoor spelers een snelle progressie kunnen maken. De Tuning Stones daarentegen hebben levels en zeldzaamheden. Hun verbeteringen zijn lineair met levels en bieden spelers een gestructureerd verbeterpad.

Stenen verkrijgen voor customisatie

Om de perfecte Seneschal Construct te bouwen, moet je Governing en Tuning Stones kopen. De beste manier om deze te krijgen is door de Vaults te voltooien, waardoor je gegarandeerd minstens één willekeurige Level-Scaled Tuning Stone krijgt. Wardwoven Chests die je krijgt tijdens het voltooien van de Vaults kunnen bonus Tuning Stones of waardevolle uitrusting opleveren. Een andere manier om aan deze stenen te komen is door het succesvol verslaan van Constructs. Elke verslagen Construct zorgt voor een percentage Shattered Stone, die tot stenen kan worden bewerkt bij de Juwelier.

De perfecte Seneschal Construct craften

In Diablo IV, Season of the Construct, is de Seneschal Construct niet zomaar een companion maar een strategische bondgenoot. Gebruik de aanpassingsopties die worden geboden door Governing en Tuning Stones om zijn vaardigheden aan te passen aan jouw speelstijl. Creëer de perfecte mechanische companion om naast je te staan terwijl je de uitdagingen tegemoet treedt die op de loer liggen in de oude gewelven van Kehjistan.

Ga op 23 januari naar Sanctuary en beleef plezier met het opbouwen van je loyale bondgenoot terwijl je strijdt tegen demonische krachten. Diablo IV: Season of the Construct is beschikbaar vanaf 23 januari op Xbox, PlayStation, Battle.net en Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password