Diablo IV Season of the Construct nu live

Season of the Construct is nu live in Diablo IV! Ontdek een oude technologie die bekend staat als het Loom, lang geleden gemaakt door Zoltun Kulle en Ayuzhan van Caldeum. De Demon Malphas heeft het Loom echter voor snode doeleinden misbruikt en jij moet een manier vinden om hem en zijn dodelijke constructies te verslaan. Maar dat doe je niet alleen, met de nieuwe seizoensrobotische Seneschal Companion die aan je zijde vecht en kan worden aangepast met magische Governing- en Tuning Stones om bij je speelstijl te passen. Samen kun je ook de gloednieuwe kerkers verkennen, de zogenaamde Vaults, die vol Hazards zitten maar grote rijkdommen bieden aan degenen die het einde halen.

De Gauntlet komt er aan in Season of the Construct, waarin spelers in een wekelijks roterende dungeon kunnen strijden om de toppositie op het klassement. Meer details worden in een toekomstige update onthuld! Dit seizoen bevat ook verschillende updates voor de quality-of-life, waaronder Helltides die elk uur actief zijn, W-A-S-D toetsenbordondersteuning, een extra Stash-tabblad, verbeteringen voor het opnieuw toewijzen van je skill tree, updates voor de UI bij het handelen in goud en nog veel meer.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password