Diablo IV op Gamescom kondigt Season of Blood aan met actrice en producent Gemma Chan plus nieuwe mijlpalen

Season of Blood, het tweede seizoen van Diablo IV, werd aangekondigd tijdens Gamescom 2023 Opening Night Live en komt eraan op 17 oktober! General manager van Diablo, Rod Fergusson, stond op het podium en verwelkomde actrice en producer Gemma Chan als nieuwste toevoeging aan de fenomenale stemmencast. Season of Blood gaat over het bestrijden van de opkomst van vampiers in Sanctuary terwijl je hun kracht inzet voor jezelf. Gemma zal het hoofdpersonage, Erys the Vampire Hunter, inspreken. Met haar hulp kun je nieuwe bovennatuurlijke krachten omarmen om Sanctuary te beschermen tegen de bedreiging van vampieren en het uiteindelijk op te nemen tegen de Vampire Lord. Naast de nieuwe vampierkrachten is er een nieuwe Questline om te ontdekken, 5 eindbazen met de mogelijkheid om specifieke Unique en Ultra Unique items als doelwit te kiezen en extra updates voor de levenskwaliteit die hieronder worden genoemd.

Er is vandaag ook een spannende mijlpaal bekendgemaakt! Sinds de lancering heeft Diablo IV 12 miljoen spelers gehad en is er voor 1,3 miljard uur Diablo IV gespeeld (dat is een gemiddelde van meer dan 100 uur per speler).

QUALITY-OF-LIFE UPDATES

  • Efficiënter Inventorybeheer voor Gems.
  • Paragon Points, Skill Points, Potion Charges en Obol capaciteitsupgrades zullen nu worden overgedragen naar een nieuw Seizoen zodra ze zijn bereikt met een Eternal of vorig Seasonal Realm personage.
  • Veranderingen in de functionaliteit van statuseffecten zoals Vulnerable, Overpower, Critical Strike Damage en ook Elemental Resistances.
  • Alle updates in het bovenstaande en de mogelijkheid om specifieke Unique en Ultra Unique items als drop te gebruiken, zullen beschikbaar zijn in zowel Seasonal als Eternal Realms.

Wat we vandaag hebben gedeeld is slechts een tipje van de sluier van wat ons te wachten staat in Season of Blood. We zullen meer details over Season of Blood delen naarmate de releasedatum nadert.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password