Diablo IV Lunar Awakening verschijnt 6 februari

Van 6 februari, 19:00 tot 20 februari, 19:00 CET is het Lunar Awakening limited-time event beschikbaar in zowel de Seasonal Realms als de Eternal Realms. In dit event manifesteert zich een mysterieus fenomeen in de heiligdommen van Sanctuary, waardoor ze worden betoverd met immense en voorspoedige kracht. Door deze heiligdommen te activeren verdien je 50% bonus XP en heb je 30% bewegingssnelheid terwijl je ook Ancestor’s Favor reputatie verdient.

LUNAR AWAKENING

  • Er is een nieuwe hub in het noordelijke deel van Ked Bardu waar je Ying-Yue, de leider van de Lunar Night Market, kunt ontmoeten en je Ancestor’s Favor-reputatie kunt inruilen voor extravagante Lunar Renewal-beloningen.
  • Lunar Shrines vind je overal in Sanctuary, zowel in kerkers als in de overworld. Activeer ze en slacht monsters af om Ancestor’s Favor reputatie te verdienen.
  • Lunar Shrines werken hetzelfde als gewone Shrines, maar met extra bonuseffecten. Vijanden spawnen ook direct na het activeren van de Lunar Shrine.
  • Nachtmerrie-dungeon sigils hebben een kans op een Ancestor’s Favor dungeon affix die garandeert dat er alleen Lunar Shrines verschijnen voor die dungeon. Je krijgt ook 10% Glyph XP bonus als de kerker voltooid is.
  • Je kunt in totaal 10 Ancestor’s Favor reputatie levels verdienen en 6 verschillende Lunar thema beloningen vrijspelen. 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password