Diablo IV Developer Update Livestream duikt in Season of the Construct

Tijdens de Developer Livestream van vandaag gingen Adam Fletcher, game design manager Daniel Tanguay, quest designer Madeleine James en lead class designer Adam Jackson dieper in op Season of the Construct dat op 23 januari verschijnt. Het team deelde details over de nieuwe questline en Seneschal companion, evenals de gevaarlijke nieuwe , met Hazard gevulde dungeons genaamd Vaults. Er werd ook een blik geworpen op end-game pinnacle The Gauntlet, samen met een paar quality-of-life updates die in dit seizoen komen, voordat er werd afgesloten met Q&A van de community.
Vorige week werd Diablo IV ook genomineerd voor de 27e jaarlijkse DICE Awards voor Role-Playing Game of the Year, Online Game of the Year en Outstanding Achievement in Original Music Composition. Het team is vereerd met deze nominaties van de Academy of Art and Sciences. Nu is een geweldig moment om met vrienden online in Diablo IV te duiken en we nodigen iedereen uit om onze achter-de-schermen-video over het maken van de soundtrack terug te kijken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password