Diablo IV Closed End Game Beta nadert

Vandaag wordt aangekondigd dat Diablo IV een vertrouwelijke Closed End Game Beta krijgt. Dit is de eerste van een aantal mogelijkheden voor geselecteerde spelers om een vroege versie van het spel te testen op pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

We hebben om een paar redenen besloten om ons op het eindspel te concentreren, maar de belangrijkste reden is dat we het volledige verhaal van Diablo IV niet willen spoilen en voor velen is de endgame hun favoriete aspect van Diablo – we willen ervoor zorgen dat het voldoening geeft en dat we ruimschoots de tijd hebben om op feedback te reageren. Zodra onze Closed Beta begint, zijn we op zoek naar feedback van de community over een aantal uitdagende end-game mogelijkheden, waaronder Helltide, Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred en Paragon Boards. Voor meer informatie over wat er op de Closed End Game Beta komt en wie er wordt uitgenodigd, kan je de volledige blog bekijken samen met een videoboodschap van game director Joe Shely en franchise general manager Rod Fergusson.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password