Diablo IV – 40% korting voor Black Friday en Mother’s Blessing week

Als onderdeel van de Black Friday-deals kunnen spelers Sanctuary betreden met 40% korting op alle edities van Diablo IV! Naast de uitverkoop kunnen spelers bonus XP en goud verdienen tijdens de Mother’s Blessing week van 20 november tot 27 november.

Voor de avonturiers die zich al in het eeuwige conflict hebben verschanst, geeft Mother’s Blessing van 20 november om 19:00 uur tot 27 november om 19:00 uur 35% meer XP en goud in zowel de Seasonal Realms als de Eternal Realms voor alle World Tiers.

  • Spelers kunnen de boost gebruiken om zich door de rangen van de Battle Pass te worstelen, naar hogere levels en World Tiers te klimmen en de Season Journey te voltooien om het op 5 december op te nemen tegen de Trials in het Abattoir of Zir.

Vergeet niet de Season of Blood verhaallijn en uitdagingen uit te proberen in de aanloop naar het onlangs aangekondigde Midwinter Blight event.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password