Diablo Immortal voor mobile aangekondigd

Blizzard heeft dit weekend Diablo Immortal aangekondigd. Dat is een mobile MMO action-RPG die Blizzard in samenwerking met NetEase ontwikkelt voor iOS en Android. Het verhaal speelt zich af tussen Diablo II en Diablo III, maar verder is er nog niet veel over bekend.

De aankondiging van een nieuwe Diablo voor mobile, terwijl pc compleet genegeerd werd, viel bij heel wat fans trouwens niet in goede aarde. Het aantal dislikes op de onthullingstrailer in vergelijking met het aantal likes spreekt boekdelen, terwijl tijdens een BlizzCon Q&A-sessie een fan luidop de vraag stelde of dit een vroege (of late) 1 aprilgrap is. Bij Blizzard hebben ze de impact van énkel een mobile Diablo aankondiging duidelijk onderschat, al benadrukt men wel dat men met meerdere Diablo projecten bezig is.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password