Diablo Collection lanceert vandaag, Diablo IV Holiday Sale en Holiday Gift Bundle

‘Tis the season voor geweldige Diablo-aanbiedingen! Diablo IV krijgt tijdens de feestdagen tot 40% korting op verschillende platforms – houd je verkooppunten in de gaten.

Daarnaast lanceert Battle.net vandaag de Diablo Collection, dat verschillende titels uit de bejubelde actie-RPG-serie bevat, waaronder de Diablo IV Standard Edition en de Prime Evil Collection, die Diablo II: Resurrected en de Diablo III: Eternal Collection bevat. Bovendien krijg je met de Diablo Collection items zoals de Inarius Wings en Inarius Murloc pet, Mephisto pet, Hatred’s Grasp Wings voor Diablo III, en de Amalgam of Rage mount voor World of Warcraft.

Bovendien krijgen alle spelers in Diablo IV gratis een vakantiegeschenk van de bewoners van Sanctuary in de vorm van de Dragoon’s Path Mount Armor Bundle. Dit vakantiecadeau is vanaf vandaag tot 26 december 19:00 uur beschikbaar op alle ondersteuningsplatforms en bevat de Barding of Cathedral’s Light Mount Armor en Star of Light en Benediction of the Light Mount Trophies. Claim dit cadeau via de sectie Free Gifts in de Shop.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password