Deze week in Red Dead Online: Krijg extra RDO$ en Gold bij Showdown Modes en Races Plus beloningen voor Daily Challenges en meer

Voordelen bij Showdown Modes en Races

Ben jij de snelste schutter uit het Westen? Of misschien de snelste ruiter? Waag je aan één van, of allebei de competitieve pursuits en krijg 25% extra Cash en Gold plus een XP Boost van 100% bij alle Showdowns en Races.
Vastberaden spelers die deze week 3 Daily Challenges voltooien, ontvangen daarvoor een gratis Ability Card. Je ontvangt de Ability Card binnen 48 uur in het benefits-gedeelte.

Tijdelijk terugkerende kleding

Je kunt nog steeds de tijdelijk terugkerende kledingitems van vorige week aanschaffen via de Wheeler, Rawson & Co.-catalogus. Lees verder voor de selectie zeldzame waren. Je hebt tot 11 mei om deze te kopen.

  • Fanned Stovepipe Hat
  • Owanjila Hat
  • Benbow Jacket
  • Eberhart Coat
  • Concho Pants
  • Darned Stockings
  • Bowyer Boots
  • Salter Shoes

 

Kortingen

Maak deze week een carrièreswitch en bespaar wat centjes door te profiteren van een korting van 5 Gold Bars op de kosten van de Bounty Hunter’s License, de Butcher’s Table, de Collector’s Bag en alle Moonshine Shack Properties. Mocht je je kamp willen aanpassen; er is 50% korting op nagenoeg alles dat wordt verkocht bij Wilderness Outfitters (plus 30% korting op de Butcher’s Table, zoals hierboven beschreven).

Wanneer je door de catalogus bladert, vallen je wellicht een aantal mooie deals op, waaronder:

Twitch Prime

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Social Club-account koppelen aan Twitch Prime ontvangen de Collector’s Bag, de Polished Copper Moonshine Still plus een beloning van 5 Moonshiner Role Ranks.

Playstation Plus

Deze maand ontvangen PlayStation Plus-leden een visser-starterspakket dat bestaat uit 5 Special Lake Lure, 5 Special Swamp Lure, 5 Special River Lure, en een Treasure Map van het North Clingman-gebied.

Check Rockstar Support voor details en beperkingen.

Een gedeelte van de opbrengsten van Red Dead Online en GTA Online gedurende april en mei 2020 gaan naar hulp voor hen die getroffen zijn door COVID-19 – je leest hier meer.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password