Deze Week in Red Dead Online: Kleding, Emotes, en Hideout en meer voor Xbox One, PC en Stadia

Vier nieuwe kledingstukken en vijf nieuwe emotes zijn nu beschikbaar voor Red Dead Online-spelers op de Xbox One, PC en Stadia – net als de Beaver Hollow Hideout, thuisbasis van de beruchte Murfree Brood.

Kleding:
·         Salizzo Double Bandolier
·         Rulfo Boots
·         Starrett Hat
·         Gordillo Half-Chaps
Emotes:
·         Hat Flick
·         Howl
·         Jovial Laugh
·         Subtle Wave
·         You vs Me
BONUSSEN EN BENEFITS
RANK-AANBIEDINGEN, CHARACTER XP BOOSTS EN MEER
 
Wil je je wapens, munitie en benodigdheden verbeteren? Er zijn kortingen van 30% op alle Weapon Barrels, Sights, Scope and Stock Upgrades (exclusief Metal Engravings), net als kortingen op alle Pamphlets van de Fence om krachtige munitie als vuurpijlen of medicijnen zoals Special Horse Reviver mee te maken.
Nieuwere spelers die Rank 10 bereiken voor 27 january ontvangen een aanbieding van 30% korting op een wapen naar keuze. Behaal Rank 20 vóór de sluitingsdatum en ontvang een aanbieding van 30% korting op een paard. Ga naar de Benefits-sectie, en maak gebruik van de doorlopende Offers en Rewards.
Voor een 50% XP Boost kun je opnieuw een bezoekje brengen aan bekende gezichten als Josiah Trelawny en Sean McGuire en starten met Free Roam Missions of ga naar Horley voor een helpende hand in A Land of Opportunities.
Twitch Prime leden die hun Rockstar Social Club account hebben gekoppeld krijgen een extra 10% korting bovenop andere kortingen, net als een gratis Collector’s Bag en Polished Copper Moonshine Still. Ga naar Twitch Prime en meld je aan. PlayStation Plus-leden kunnen nog altijd de Leavitt Jacket in een exclusief kleurenschema ontvangen.
Alle spelers die hun Social Club e-mailadres hebben geverifieerd, en ergens tussen 7 – 13 january een tweestapsverificatie hebben ingesteld voor hun accounts ontvangen via de Benefits-sectie hun aanbiedingen van 5 Gold Bars voor de Outlaw Pass No. 2, de Bounty Hunter Licence, Trader’s Butcher Table en Collector’s Bag voor items die ze nog niet in hun bezit hebben.
PHOTO MODE EN STORY MODE TOEVOEGINGEN
NU BESCHIKBAAR OP XBOX ONE
Xbox One-spelers kunnen nu profiteren van alle Story Mode-updates die voorheen alleen beschikbaar waren in Red Dead Redemption 2 voor PlayStation, PC en Stadia. Deze bevat Photo Mode, die je de tools geeft om prachtige foto’s mee te maken in de Story Mode van Red Dead Redemption 2 en ze vervolgens te delen met Social Club, zoals deze parels hieronder:
YouTuber, regisseur, streamer en stemacteur DanzNewz heft zijn Red Dead Redemption 2-playthrough op de PC gecategoriseerd via verbluffende foto’s zoals de Ewing BasinVista hierboven.
Foto: weekndmeme
 
NU OOK BESCHIKBAAR OP XBOX ONE IN STORY MODE:
·         3 Story Mode Bounty Hunter Missions
·         2 Story Mode Gang Hideouts
·         2 Story Mode Treasure Maps
·         “To The Ends of The Earth” Story Mode Mission
·         4 Weapons Added to Story Mode
·         7 Horse Breeds Added to Story Mode
·         5 Hidden Trinkets Added to Story Mode
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password