Deze Week in Red Dead Online: Daily Challenges Schatkaart Beloning en meer

Voltooi deze week 5 Daily Challenges en ontvang een Treasure Map als beloning voor je ijver en doorzettingsvermogen. Je vindt je Treasure Map bij je Camp Lockbox of Post Officebinnen 48 uur na het voltooien van de Daily Challenges.

ONTVANG EEN 50% ROLE XP BOOST

Moonshiners ontvangen een 50% Role XP Boost bij alle Moonshiner SellStory en Bootlegger Missions. Je krijgt hier toegang voor door met Maggie en Marcel te praten in hun Moonshine Shack.

MELD JE AAN VOOR DE OUTLAW PASS

Door je aan te melden voor de Outlaw Pass nr. 2 krijg je direct 10 Ranks aan Club XP. De Club XP-Rewards worden binnen 48 uur na het upgraden naar de Outlaw Pass nr. 2 afgeleverd in je Benefits-sectie. De aanmeldingen voor de Outlaw Pass nr. 2 sluiten op 10 maart.

PROFITEER VAN EEN SELECTIE KORTINGEN

Er zijn en hoop kortingen waar je tot en met 9 maart van kunt profiteren, waaronder 25% korting op de kosten van Arabian Horses bij stallen, en 40% korting op de Hunting Bow en Fishing Rod. Daarnaast krijg je 30% korting op alle Vests en Bandoliers uit de kledingselectie van de Wheeler, Rawson en Co.-catalogus.

Twitch Prime Voordelen
Koppel je Social Club account met Twitch Prime en ontvang:

  • De Collector’s Bag
  • De Polished Copper Moonshine Still
  • Benefits Award voor vijf Ranks aan Moonshiner Role XP

Beloningen arriveren in de Benefits-sectie binnen 48 uur na spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password