Deze week in Pokemon – 19 december 2023

Bereid je voor op een speciale vakantiebezorging! Er zullen Mass Outbreaks verschijnen van Delibirds in de hele Paldea-regio, het land van Kitakami en het Terarium van Blueberry Academy.

Glanzende Delibird’s hebben meer kans om te verschijnen in deze speciale Mass Oubreaks, dus probeer veel Delibird te vangen!

Event Schema

Vrijdag 22 december 22 2023 vanaf 1:00 uur CET tot maandag 25 december 2023 0:59 uur CET

Ga met Dragon Dance het nieuwe jaar in! Dratini verschijnt in Mass Outbreaks in de hele Paldea regio, Jangmo-o verschijnt bij Mass Outbreaks in het hele land van Kitakami, en Duraludon verschijnt tijdens Mass Outbreaks in het Terarium bij Blueberry Academy.

Pokémon die tijdens deze speciale Mass Outbreaks worden aangetroffen, hebben een grotere kans om de Joyful Mark te krijgen.

Event Schema

Maandag 25 december 2023 vanaf 1:00 uur CET tot donderdag 4 januari 2024 0:59 uur CET

Iron Bundle zal verschijnen bij zwarte Tera Raid kristallen!

During this event, Blissey will be appearing more frequently in 5-star Tera Raid Battles. These Blissey will have various Tera Types, so prepare wisely before challenging them! Defeating Blissey will yield some delightful rewards, such as various Tera Shards and bonus Exp. Candies.

De Iron Bundle die tijdens dit event verschijnt, heeft Ice als Tera Type. Wees voorbereid: deze Pokémon is een geduchte vijand en hij heeft de Mightiest Mark om dat te bewijzen! Werk samen met je vrienden om deze machtige Tera Pokémon ten val te brengen!

Tijdens dit event verschijnt Blissey vaker in 5-sterren Tera Raid Battles. Deze Blissey hebben verschillende Tera Types, dus bereid je goed voor voordat je ze uitdaagt! Als je Blissey verslaat, levert dat heerlijke beloningen op, zoals verschillende Tera Shards en bonus exp. snoepjes.

Event Schema

Vrijdag 22 december 22 2023 vanaf 1:00 uur CET tot maandag 25 december 2023 0:59 uur CET

Metagross komt naar Pokémon UNITE

Metagross zal op 26 december 2023 zijn opwachting maken in Pokémon UNITE. Houd de officiële social media-kanalen van Pokémon in de gaten voor meer informatie.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password