Deze week in GTA Online: Dubbele inkomsten voor Salvage Yard, bonussen voor Collection Time, Drag Races komende week en meer

Geef de straten een nettere aanblik en vul meteen je zakken door voertuigen van criminelen weg te slepen met je Tow Truck Services. Zo maak je naam met je garage en zorg je voor extra inkomsten, die tot en met 24 januari worden verdubbeld.

TIP: Koop een Tow Truck (40% korting voor GTA+-leden) voor je Salvage Yard via de aanpassingsopties als je er nog geen hebt. Klim vervolgens in de cabine en selecteer Tow Truck Service in het menu om aan de slag te gaan.
Salvage Yard Robbery-doelwitten
Werk samen met de neven Amir om de Vysser Neo (sportwagen), Karin Everon (offroad) en Weeny Issi Rally (SUV) te jatten tijdens drie gewaagde Salvage Yard Robbery’s. Bekijk het whiteboard in je Salvage Yard voor deze gelaagde operaties en de vindplaats van je doelwitten.
Vraag alles van je banden, schakel op het juiste moment en laat de concurrentie stofhappen tijdens Drag Races, vanaf volgende week beschikbaar in GTA Online.
GTA Online-updates voor PS4 en Xbox One
Nu we tegen de technische grenzen aanlopen van de consoles van de vorige generatie moeten we noodzakelijke stappen nemen om toekomstige GTA Online-updates mogelijk te maken op PlayStation 4 en Xbox One. Hierdoor zal de Rockstar Editor (inclusief in de Rockstar Editor opgeslagen Clips of Projecten) vanaf 20 februari 2024 niet meer beschikbaar zijn op PlayStation 4- en Xbox One-consoles. We blijven de Rockstar Editor volledig ondersteunen op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc

Dankzij deze update kunnen we de stabiliteit van deze platforms garanderen en GTA Online zo lang mogelijk blijven updaten. Ga voor meer informatie over de Rockstar Editor-aanpassingen, zoals het exporteren en opslaan van Rockstar Editor-projecten op PlayStation 4 en Xbox One, naar onze ondersteuningssite.

2x GTA$ en RP voor Collection Time

Hou je tassie stevig vast: In Collection Time moet je binnen de tijd zo veel mogelijk tassen buitmaken. Neem de tassen van gedode vijanden mee en bescherm ze met je leven. Het team met de meeste punten wint, maar eigenlijk is iedereen een winnaar want alle deelnemers scoren deze week 2x GTA$ en RP.

Kortingen op voertuigen

Een drietal oogverblindende auto’s keert deze week terug naar Legendary Motorsport en ze zijn nog eens afgeprijsd ook. De Progen Tyrus (supercar), Grotti Stinger (klassieke sportwagen) en Enus Stafford (sedan) zijn tot en met 24 januari 30% goedkoper.

TIP: Als je zeker wilt weten dat je geen kat in de zak koopt, kun je deze week eerst een proefritje maken op de Test Track van de LS Car Meet.
 
Showroom van Premium Deluxe Motorsport
Simeon heeft de showroom van Premium Deluxe Motorsport opgekalefaterd met de volgende terugkerende voertuigen:
  • Albany Washington (sedan)
  • Übermacht Zion (coupé)
  • Benefactor Schwartzer (sedan)
  • Maibatsu Manchez (motorfiets)
  • Declasse Premier (sedan)
Showroom van Luxury Autos en andere voertuigaanbiedingen

Wip langs bij de showroom van Luxury Autos in Rockford Hills om een dynamisch duo eens van dichtbij aan je kritische blik te onderwerpen: deDeclasse Vigero ZX Convertible (musclecar) en Karin Asterope GZ (sedan).

Hao is altijd bezig om de grenzen van zijn auto’s te verleggen. Ook zijn nieuwste creatie is baanbrekend: een superkrachtige Grotti Brioso R/A(compactcar) die een stuk meer pit in zijn donder heeft dan zijn afmetingen doen vermoeden.

Eindig drie dagen op rij bij de eerste 4 in de LS Car Meet Series om de Vapid Peyote Gasser (musclecar) mee naar huis te nemen. Ga naar de LS Car Meet om de Progen Tyrus (supercar, 30% korting), Enus Stafford (sedan, 30% korting) en Grotti Stinger (klassieke sportwagen, 30% korting) uit te proberen.
Geef een zwier aan het Lucky Wheel in The Diamond Casino & Resort en misschien mag jij je daarna wel de trotse bezitter van een Western Powersurge (motorfiets) noemen.
GTA+
Profiteer tot en met 7 februari van de nieuwste voordelen voor GTA+-leden:
·        Gratis Albany Cavalcade XL (SUV)
·        Rockstar Atomic Logo Sweater, New Year’s Jacket, New Year’s Pants, Western MC Jacket en Western MC Pants. 
·        1,5x GTA$ en RP voor Wildlife Photography-beloningen
  • 2x Los Santos Car Meet Reputation
Plus elke maand na betaling een bonus van GTA$ 500.000, een afwisselend assortiment van klassieke titels van Rockstar Games die je kunt downloaden en spelen, en meer. Ga naar de website van GTA+ voor alle informatie.
 
Gun Van-aanbod en -kortingen
Battle Axe (40% korting) | Precision Rifle Widowmaker (40% korting voor GTA+-leden) | Carbine Rifle Assault Rifle | Homing Launcher | Battle Rifle | Tear Gas | Sticky Bombs | Pipe Bombs | Armor
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password