Deze Week in GTA Online: Dubbele Beloningen bij Lamar Missions en Madrazo Dispatch Services, Meerder Kleding Unlocks, Korting op Wapens en Meer

Hij staat bekend om zijn scherpe humor en beledigende praatjes, maar Lamar Davis wil dat iedereen weet dat hij een slimme zakenman is die serieus moet worden genomen in de straten van Los Santos. Dat was ongeveer het enige wat hij zei dat voor herhaling vatbaar is. Neem op wanneer hij belt of stuur hem een bericht als om deze hele week 2x GTA$ en RP te verdienen.
 
Dezelfde bonus geldt voor Martin Madrazo. Mocht hij je bellen, zorg er dan voor dat je opneemt, want Madrazo heeft nogal de neiging om boos te worden als dat niet gebeurt.
2X GTA$ en RP voor Transform Races
Sommige dingen in het leven zijn niet te verklaren – ze moeten worden ervaren om begrepen te worden. De sensatie van een Rocket Voltic besturen met flinke G-kracht richting een checkpoint, om vervolgens te transformeren in een Seashark of een Phantom Wedge in een rookwolk, is precies een van die dingen.
 
Welke vorm je ook aanneemt, alle Transform Races betalen tot en met 17 maart dubbele GTA$ en RP uit.
2X GTA$ en RP in Hunting Pack (Remix)
Het idee is simpel: als je een Runner bent, geef dan gas en laat het pedaal niet meer los om te voorkomen dat een bom aan boord van je voertuig explodeert. Als je een Attacker bent, haal de Runner dan op alle mogelijke manieren neer. Als je een Defender bent: zet je leven op het spel om de Runner te beschermen. De uitvoering van dit idee vereist echter wel lef en finesse, ongeacht in welk team je zit, en het zal zeer waarschijnlijk een chaos worden.
 
Welke rol je ook toebedeeld krijgt, je vertrekt met tweemaal de gebruikelijke GTA$ en RP voor alle games van Hunting Pack (Remix).
2X GTA$ en RP voor alle Business Battles 
Naast het ophalen van verse smokkelwaar om de schappen van je nachtclubmagazijn te vullen, wordt het meedoen aan Business Battles tot 17 maart dubbel uitbetaald.

Faded Dinka Tee voor verzamelaars
Alle GTA Online-spelers die eerder het Dinka Tee hebben opgehaald, ontvangen een vervaagde versie – het Dinka Aged Tee – alleen om deze week mee te spelen. Houd het netjes opgevouwen en misschien kun je het in de verre toekomst voor een enorm bedrag verkopen aan een hipster in krappe broek op een veilingsite.

Unlock de Neon Skull Emissive Mask en Los Santos Panic ProLaps Basketball Kit 
De uniformen zijn niet alleen meer voor de atleten – ze zijn voor de fans. Er is nog tijd om The Cayo Perico Heist te voltooien vóór 17 maart en de Panic ProLaps Basketball Top te bemachtigen. Een echte completist zal een stap verder gaan en met succes een Secundary Target stelen om ook de Panic ProLaps Basketball Shorts in handen te krijgen.
 
Voltooi ondertussen een Prep voor de Doomsday Heist vóór 17 maart om het Neon Skull Emissive Mask te ontvangen – kom gewoon terug na 22 maart om het te claimen (alle awards zouden binnen 72 uur moeten worden bezorgd).

Op het podium deze week: HVY Nightshark
Kom langs bij de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef het Lucky Wheel een slinger om weg te lopen met GTA$, RP, kleding en andere mysterieuze prijzen. Deze week staat op het podium de HVY Nightshark, een gepantserde SUV die is gebouwd om een aanval van raketten, kogels en al het andere waar het leven je mee bekogelt tegen te houden.

Kortingen

Wil je je criminele onderneming naar een hoger niveau tillen? Geluksvogel: er zijn veel kortingen beschikbaar voor het soort onroerend goed en apparatuur, waarmee je binnen de kortste keren in een luxueus stulpje vertoeft.

Vastgoed — 40% korting:

 • Facility
 • Facility Customizations en Add-ons

Voertuigen:

 • Terrorbyte — 40% korting
 • Terrorbyte Customizations & Add-ons — 40% korting
 • Buckingham Miljet — 40% korting
 • HVY Chernobog — 40% korting
 • Rhino Tank — 40% korting
 • Progen Emerus — 40% korting
 • Mammoth Squaddie — 25% korting

Wapens — 40% korting:

 • Widowmaker
 • Up-n-Atomizer
 • Unholy Hellbringer
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password