Deze Week in GTA Online: Driedubbele beloningen bij target Assault Races Plus dubbele payout bij Biker Sell Missions en meer

Bel je maatjes, kruip achter het stuur van de bewapende Caracara of één van de zes andere met artillerie-gepimpte wapens, en probeer je concurrentie te slim af te zijn in Target Assault Races; het ultieme huwelijk van paardenkracht en vuurkracht. Om het nog eens extra leuk te maken betalen alle Target Assault Races tussen 5 en 11 november driedubbele beloningen uit.

Dubbele beloningen bij Freemode Events
Blijf scherp en spot zowel willekeurige als regelmatige challenges, zeker nu Freemode Events 2X GTA$ en RP uitbetalen.

Dubbele payouts in Biker Sell Missions
Bikers die actief zakendoen kunnen een aardige cent verdienen door smokkelwaar te verkopen, want alle Biker Sell Missions betalen dubbel uit. Mocht je hulp nodig hebben om je versleten laars tussen de deur te krijgen, alle MC Clubhouses en Biker Businesses zijn allemaal verkrijgbaar met 40% korting tot 11 november.

Gratis Thruster Skulls stickers
Upgrade je Thruster: door deze week GTA Online te spelen ontvang je namelijk gratis de Skulls-stickers.

Hoofdprijs van deze week De Vapid Caracara 4×4
Zodra je de winst van de gokautomaten hebt verzilverd, moet je even langs de lobby van The Diamond Casino & Resort gaan om aan het Lucky Wheel te draaien, om kans te maken op GTA$, RP, kleding mystery-prijzen en meer. Deze week op het podium: de hyper-alfa Vapid Caracara 4×4, gehuld met Atom Sponsor-stickers, die je automatisch een wettelijke vrijstelling verleent van het registreren van stopborden.

Kortingen
Ammu-Nation moet van een overtollige voorraad af, en geeft t/m 11 november alle pistolen gratis weg. Er zijn ook een aantal kortingen beschikbaar voor voertuigen, waaronder robuuste buggy’s, de eerdergenoemde Thruser en de Vapig FMJ-supercar. De volledige lijst met kortingen vind je hieronder:

Voertuigen

  • Vapid Desert Raid – 40% korting
  • Vapid Trophy Truck – 40% korting
  • Vapid FMJ – 40% korting
  • BF Ramp Buggy – 40% korting
  • Mammoth Thruster – 30% korting
  • Maxwell Vagrant – 30% korting
  • HVY Barrage – 30% korting

Prime Gaming voordelen

GTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming krijgen GTA$200K door ergens deze week te spelen. Daarnaast ontvangen Prime Gaming-leden het Vespucci Canals Nightclub-pand gratis, plus 80% korting op het Emperor ETR1 en 70% korting op de LF-22 Starling.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password