Deze week beginnen de Cyberdeals in de Nintendo eShop, met kortingen tot 70% op meer dan 150 titels voor Nintendo Switch

Nu Black Friday voor de deur staat, begint op vrijdag 22 november om 15.00 uur één van de grootste kortingsacties van het jaar in de Nintendo eShop, en deze loopt tot zondag 1 december om 23:59 uur. Tijdens de Cyberdeals zijn meer dan 150 titels voor de Nintendo Switch in de aanbieding met flinke kortingen. Vergeet dus niet op vrijdag naar de Nintendo eShop te gaan om te zien welke titels allemaal in de aanbieding zijn!
Gezien het grote aanbod aan games met korting, is er voor elk wat wils in de aanbieding. Of je nu onlangs een Nintendo Switch Lite hebt aangeschaft en games zoekt om onderweg van te genieten, of als Nintendo Switch-speler van het eerste uur eens iets nieuws wil proberen, de Cyberdeals zijn een prachtige kans om je software-verzameling uit te breiden en je gaming-horizon te verbreden.
Voor Nintendo Switch Online-leden die klassieke NES-games graag op de ouderwetse manier willen spelen, worden de Nintendo Entertainment System-controllers in My Nintendo Store tijdens de Cyber Deals-periode met 20% korting verkocht.
De Cyberdeals in de Nintendo eShop begint op vrijdag 22 november om 15:00 uur en loopt tot zondag 1 december om 23:59 uur. Tijdens deze periode zijn meer dan 150 Nintendo Switch-titels voor gereduceerde prijzen te koop, inclusief Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda. Vergeet niet de Nintendo eShop aanstaande vrijdag te bezoeken voor meer informatie.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password