Deze Maand in Red Dead Online: Driedubbele Beloningen bij Hardcore Telegram Missions en Featured Series, Gratis Community Outfit en Meer

Er is een hoge beloning voor hoge risico’s in de frontier. Als je een “A Tough Business” Hardcore Telegram Missie aanneemt, krijg je in april drie keer zoveel RDO$ en XP uitbetaald dan gebruikelijk.
 
Deze verschillen van gewone Telegram Missies omdat je geen hulp krijgt bij het richten. Bovendien zijn je vijanden sterker, nauwkeuriger met hun schoten en niet zichtbaar op je radar. Test je moed, doelgerichtheid, vastberadenheid en wil om te overleven en je zult goed worden beloond.
 
Om Telegram Missies te starten, inclusief “A Tough Business”, bezoek je de lokale Postmaster of Camp Lockbox en verzamel je de Telegrams verstuurd door “J.” Open de Documents sectie van je Satchel en kies uit de beschikbare Missions.
 
Wekelijkse Telegram Mission Bonussen
5 – 11 April: Een beloning van 50% korting op een Stable Slot voor het voltooien van “A One Horse Deal”
 
12 – 18 April: Een gratis Treasure Map voor een trektocht in de buurt van Calumet Ravine voor het voltooien van “Rich Pickings”
 
19 – 25 April: Een beloning van 30% korting op de Hunting Wagon voor het voltooien van “Outrider”
 
26 April – 2 Mei: Een gratis zeldzame blue Patterned Bandana voor het voltooien van een “A New Source of Employment” Telegram Mission
 
Elke week deze maand zal het voltooien van een Telegram-missie “A New Source of Employment” er voor zorgen dat je 48 rondes Express Rifle Ammo ontvangt.
2X RDO$ en XP bij Blood Money Oppurtunities
Lees de “Letter from M” in je Satchel en bezoek Guido Martelli om kennis te maken met de criminele onderwereld. Als je genoeg Capitale hebt gespaard door Crimes te voltooien en de bezittingen van je verslagen vijanden te doorzoeken, start je de Opportunities door te praten met Anthony Foreman, Sean Macguire, Joe, of James Langton.
Het voltooien van een van deze criminele activiteiten en het saboteren van Senator Ricard’s plannen voor de Centennial States’ Fair levert 2X RDO$ en XP op. De hele maand lang. Plus, voltooi iedere week van deze maand elke Opportunity om 96 High Velocity Revolver Ammo te ontvangen.
2X RDO$, XP, en Gold op Call to Arms
Geweldplegers sluipen de grens over op zoek naar kwetsbare outposts. Het verdedigen van wachtposten en bondgenoten in Call to Arms levert deze hele maand 2x RDO$, XP en Gold op.

De hele maand Gratis Community Outfit

Vergeet je niet te kleden voor de gelegenheid. YouTuber Dare to Game deelde onlangs een aantal van hun favoriete outfits. Samengesteld uit kleding en accessoires die verkrijgbaar zijn in de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus. De hele maand kun je elk van de volgende items gratis claimen om Dare to Game’s originele benadering op een traditionele cowboylook na te bootsen:

 

 

Bezoek bovenstaande links om de kleding te claimen en bekijk de video van Dare to Game voor meer outfit inspiratie, voor jou en je Posse Members.

 

Gratis Fishing Rod en Boog voor Rank 10-spelers
Een reputatie op de vlaktes is een beloning op zich, maar gratis spullen van de winkelier zijn altijd welkom. Verwerf bekendheid en bereik deze week minstens Rank 10 om de Fishing Rod en een beloning voor een gratis Bow te ontvangen. Spelers die Rank 10 al hebben bereikt komen ook in aanmerking voor deze cadeaus.

Red Dead Online Featured Series

Doe deze maand mee aan de Weekly Featured Series om 3X RDO$ en XP te verdienen:

 

 • 5 – 11 april: Elimination Series (Hardcore)

 

 • 12 – 18 april 18: Overrun (Hardcore)

 

 • 19 – 25 april: Takeover Series (Hardcore)

 

 • 26 april – 2 mei: Shootout Series (Hardcore)

 

 

Andere bonussen en beloningen

Vastberaden cowboys die 7 Daily Challenges in één week voltooien ontvangen een zeldzame groene Patterned Bandana.

 

Samen sta je sterker, het voltooien van een missie (Telegram of anders) met een Persistent Posse levert je deze maand daarom 5 Rewards voor gratis Fast Travel op. Als extra bonus is de Persistent Posse toeslag voor het evenement opgeheven, de hele maand. Alle beloningen zijn binnen 72 uur beschikbaar via het Benefits-menu, Camp Lockbox of bij de Tailor.

Tijdelijk Terugkerende Kleding

Deze maand zijn de Concho Pants, Folwell Hat en Eberhart Coat weer op voorraad bij lokale winkels – zorg ervoor dat je ze bij je volgende bezoek bekijkt.

Kortingen

Zorg ervoor dat je je lokale verkopers, kleermakers, wapensmeden en stallen bezoekt om hun aanbod voor een goede deal te bekijken. Zie hieronder voor de volledige lijst met afgeprijsde artikelen van deze maand.

 • 30% korting op Outfits
 • 30% korting op Outfits
 • 30% korting op Chaps
 • 30% korting op Race Horses
 • 30% korting op all Revolvers
 • 50% korting op Rifle Ammo
 • 50% korting op Tomahawks
 • Persistent Posse kosten kwijtgescholden

 

Prime Gaming Voordelen

Red Dead Online spelers die hun Rockstar Games Social Club account verbinden met hun Prime Gaming account, ontvangen een beloning voor een gratis paar geselecteerde laarzen, 50% korting op een Elephant Rifle en een beloning van 25 Capitale.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password