Deze keer voor Afrika: Nieuwe DLC Tikamoon Plains voor Way of the Hunter aangekondigd!

Welkom in Afrika! Tikamoon Plains heeft een verscheidenheid aan biomen en biedt je weelderige graslanden, uitgestrekte savannes, dodelijke woestijnen en winderige bergen om te verkennen. Het leven floreert overal in Tikamoon Plains: zwarte en blauwe gnoes zwerven door hun respectieve leefgebieden, wrattenzwijnen kruisen paden met Egyptische ganzen bij waterpoelen en grote kuddes en gemsbokken gedijen goed in ruige omgevingen.

Ervaar een nieuwe manier van jagen met bogen in Way of the Hunter – maar wees voorzichtig, tussen de gevlekte hyena’s en leeuwen ben jij niet het enige roofdier dat deze vlaktes besluipt! De Tikamoon Plains DLC voor Way of the Hunter komt er binnenkort aan.

Way of the Hunter – Tikamoon Plains is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S met een SRP van € 9,99. Het basisspel Way of the Hunter is vereist om te spelen. Way of the Hunter is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor een SRP van € 39,99 – maar bekijk de info over de Steam Summer Sale hieronder!

Misschien is het een goed moment om de Way of the Hunter Season Pass te bekijken. Deze bevat zowel de aankomende Tikamoon Plains DLC als de al uitgebrachte Aurora Shores DLC, die elk een nieuwe, uitgestrekte regio bieden en nieuwe dieren en wapens bevatten. De Season Pass bevat ook het Way of the Hunter Hunter’s Pack. De game is verkrijgbaar voor een SRP van € 19,99
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password