Devolver Tumble Time opent Pre-Registration Ahead of January 2023 Launch

Visionaire ontwikkelaar Nopopo en de dubieuze marketingmensen van Devolver Digital kondigen vandaag aan dat Devolver Tumble Time – de onmiskenbare toekomst van op fysica gebaseerde match 3 gameplay, elegante monetisatie en strategische merkintegratie – in januari 2023 eindelijk gratis speelbaar zal zijn op mobiele apparaten. Google Play-gebruikers kunnen zich nu al voorinschrijven om hun post-feestdagen centen uit te geven.

Kies personages uit een bomvol rooster van je favoriete Devolver Digital-games en match en laat hun onmogelijk schattige hoofden barsten terwijl ze in de tumbler vallen. Elke ronde van 60 seconden stelt je Devolver-merkherkenning op onvoorspelbare en ongekende wijze op de proef. Pomp de hypebar op en ontketen de speciale vaardigheid van elk personage om enorme aantallen te wissen en chaotische kettingreacties te creëren door steeds explosievere power-ups te verdienen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password