Devil May Cry V: co-op, demo en V in actie

Capcom heeft weer wat nieuws omtrent Devil May Cry V naar buiten gebracht. Om te beginnen is er een nieuwe trailer, waarin we voor het eerst gameplay van V, een nieuw personage, te zien krijgen. Verder is vanaf vandaag een eerste demo beschikbaar, exclusief voor Xbox One. Daarin kunnen spelers aan de slag als Nero in het Red Grave City level. Een tweede demo komt later ook naar andere platformen.

Tot slot werd aangekondigd dat de Bloody Palace Mode zou terugkeren via een gratis update in april 2019, terwijl ook een co-op feature werd voorgesteld. Dit zogenaamde Cameo System maakt het mogelijk voor spelers om in hun game andere spelers aan het werk te zien. Die andere spelers kunnen gedurende een korte periode, en afhankelijk van de missie, effectief deelnemen aan de game van de hoofdspeler, om zo samen demonen af te slachten.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password