Devil May Cry 3 komt naar Nintendo Switch

Dit jaar verschenen Devil May Cry en Devil May Cry 2 al digitaal op de Switch eShop. Ondertussen is ook bekend gemaakt dat ook  Devil May Cry 3 onderweg is  naar de Nintendo Switch. Het derde deel in de franchise zal vanaf 20 februari 2020 op de eShop staan. Het gaat om de Special Edition, dus je kunt ook met Vergil spelen en de Bloody Palace-survivalmodus doorlopen.

Mocht je Devil May Cry echt fysiek op de Switch willen hebben, dan kan je uit Japan de Devil May Cry Triple Pack importeren. Deze cartridge komt ook op 20 februari 2020 uit en bevat het eerste deel – de twee vervolgen krijg je er helaas alleen bij via codes. Het is niet bekend of Capcom deze Triple Pack ook naar Europa gaat brengen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password