Deus Ex: Mankind Divided Live Action Trailer – The Mechanical Apartheid

Square-Enix en Eidos-Montréal hebben een live action trailer vrijgegeven van hun nieuwste game Deus Ex: Mankind Divided.  Deze trailer dompelt je onder in de wereld van Deus Ex en laat zien wat er is veranderd sinds de gebeurtenissen in Deus Ex: Human Revolution, met name hoe het gouden tijdperk van augmentation is uitgelopen op Mechanische Apartheid.

In 2027 werden mechanisch verbeterde mensen over de hele wereld getroffen door extreme psychotische waanbeelden, waardoor ze de controle over zichzelf verloren en mensen aanvielen. Miljoenen mensen stierven. Nog eens honderdduizenden anderen raakten gewond of verminkt. In het kielzog van deze globale catastrofe raakte de samenleving verdeeld door haat, vooroordelen en angst, en vele landen voerden strenge wetten in. De meest opmerkelijke van deze wetten is de zeer controversiële  “Human Restoration Act” die is gericht op het isoleren van “Augs” om ze bij “Naturals” uit de buurt te houden.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password