Deus Ex: Mankind Divided Breach mode onthuld

Deus Ex: Mankind Divided – Breach is een innovatieve game mode die wordt toegevoegd aan Deus Ex: Mankind Divided. Deze nieuwe dimensie van het spel geeft voor de eerste keer een arcade-achtige draai aan de gameplay van Deus Ex: Mankind Divided, met een boeiende puzzel-shooter-ervaring als resultaat. Als een Ripper is het je doel om uiterst geheime bedrijfsgegevens te verkrijgen en verkopen door enkele van ‘s werelds best beveiligde servers te infiltreren. Het geld wat je daarmee verdient kun je gebruiken om zowel je vaardigheden als arsenaal te upgraden. De beloningen die je spelenderwijs verdient, inclusief XP, credits, en booster packs, zul je hard nodig hebben om de stijgende moeilijkheidsgraad van het spel te overwinnen. Daag jezelf, je vrienden en mensen van over de hele wereld uit in de ultieme, arcadevariant op Deus Ex. Deus Ex: Mankind Divided – Breach is een levende spelstand die regelmatig wordt ge-update met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

“We voegen een gloednieuwe game mode toe aan Deus Ex. Deze levert niet alleen een nieuwe visuele stijl, maar geeft ook verdieping aan het verhaal van het Deus Ex-universum”, zegt David Anfossi, studioleider bij Eidos-Montréal. “Breach verrijkt de spelervaring van Deus Ex: Mankind Divided ook met een totaal andere setting.”
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password