Details verhaal Jump Force onthuld

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer onthuld waarin meer details over de Story Mode van Jump Force wordt gegeven.

Door het plotseling samengaan van de Jump-wereld met de echte wereld is er chaos ontstaan op aarde; de binnengedrongen slechteriken laten een spoor van vernieling achter.

Om deze nieuwe dreiging tegen te gaan, is door Director Glover een nieuw team van helden met de sterkste vechters uit het manga-universum gevormd, genaamd Jump Force. Spelers kunnen hun eigen held creëren door het uiterlijk en de vechtmoves aan te passen met elementen uit alle mangafranchises, voordat zij zich aansluiten bij de Jump Force om de vijanden te stoppen.

De trailer geeft ook een eerste korte blik op het Onyx Book, een krachtig middel dat misschien iets te maken heeft met het mysterieuze samengaan van de twee werelden.

Daarnaast toont de trailer vier nieuwe speelbare Jump Force personages die deze week zijn onthuld:

  • Asta, uit Black Clover. Een koppig kind in het bezit van een uniek anti-magie zwaard.
  • Trunks, uit Dragon Ball. De zoon van Vegeta en Bulma, hij bezit de ongelooflijke kracht van zijn vader en de intelligentie van zijn moeder.
  • Boa Hancock, uit One Piece. De kapitein van de Kuja Pirates en het enige vrouwelijke lid van Shichibukai
  • Renji Abarai, uit Bleach. Een zeer getalenteerde zwaardvechter.  

JUMP FORCE is verkrijgbaar vanaf 15 februari 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal). 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password