Details microtransactiesysteem van Fallout 76 bekend

Bethesda heeft details bekendgemaakt van het microtransactiesysteem in Fallout 76. Dit maakt baas van Bethesda, Pete Hines, bekend in gesprek met Microsoft-medewerker Larry Hyrb.

Hines vertelt in het gesprek met Hyrb dat de valuta in Fallout 76 ‘Atoms’ gaat heten. Deze Atoms kunnen spelers besteden om cosmetische items te kopen, zoals outfits en skins. Deze Atoms kunnen verkregen worden door in de game verschillende uitdagingen te voltooien, taken te volbrengen of ze te kopen met echt geld. Momenteel heeft Bethesda nog geen details gegeven over de specifieke prijs van Atoms.

Hines zegt in Fallout 76 erg gul te zijn in het geven van Atoms aan spelers. “Atoms zijn iets dat wij aan spelers uitreiken terwijl zij de game aan het spelen zijn. We belonen spelers met Atoms bij kleine taken, zoals het voor het eerst verlaten van The Vault of wanneer je voor het eerst fruit of groenten plukt. Het zijn kleine beloningen voor uitdagingen. Atoms worden gebruikt in onze winkel om cosmetische items te kunnen kopen om jouw personage te onderscheiden van de rest”, aldus Hines.

Met deze microtransacties volgt Bethesda het voorbeeld van games als Overwatch en Fortnite, waar alleen met echt geld cosmetische items gekocht kunnen worden en niet de game beïnvloeden. Deze beïnvloedingen zijn wel van toepassing bij de perk-kaarten van Fallout 76. Deze kaarten kunnen verkregen worden door verkregen perk points te besteden en daarmee bijvoorbeeld meer xp te krijgen. Echter heeft Bethesda duidelijk gemaakt dat deze perk-kaarten niet met echt geld verkregen kunnen worden.

Spelers die op de Xbox One Fallout 76 hebben gereserveerd krijgen 500 Atoms om mee te beginnen. Echter is de precieze waarde van deze valuta nog niet bekend totdat er Atoms gekocht kunnen worden in de digitale winkels. Daarnaast is Bethesda ook een partnerschap aangegaan met Microsoft en brengen ze samen een Xbox One X-bundel uit met een geheugen van één terabyte en een kopie van Fallout 76.

Eerder verscheen er de eerste 50 minuten aan gameplay van Fallout 76. Daarnaast werd bekend dat er in de game van Bethesda een geheime Amerikaanse bunker is inbegrepen.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password